گروه اقتصادی: این روزها با گذر در مراکز و میادین خرید شهر به راحتی می توان در چهره شهروندان بهت و تعجبشان را از بالا رفتن یک شبه قیمت بسیاری از اجناس دید. مردمی که از ترس تمام شدن روغن و مرغ ساعتها برای دریافت نان در نانواییها منتظر میمانند، از سوی دیگر گرانیهای یکباره ...
گروه سلامت: تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبودهاند؟ در فستفودها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویههای فراوان، به آسانی رستورانها نیست. گاهی اوقات به علت خوردن همین غذاهای پر ادویه ممکن است مسموم ...
گروه علمی:فتالات ماده شیمیایی مضر در انواع فست فود است که برای بدن ناسالم خواهد بود.بر اساس مطالعهای که بهتازگی توسط محققان آمریکایی منتشر شده، انواع فستفودهایی که آمریکاییها خریداری میکنند، حاوی مواد شیمیایی به نام فتالات هستند که با فهرست طولانی مشکلات سلامتی مرتبط ...
گروه علمی:نتیجه مطالعه محققان دانشگاه گروسمن نیویورک نشان داد افرادی که تمایل بیشتری به مصرف فست فود دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.تعداد فزایندهای از مطالعات نشان میدهد که بین محیط ساخته شده یک محله و احتمال ابتلای ساکنان آن به بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی،...
گروه علمی: معمولا در زمان گرسنگی رفتارهایی بروز میدهیم که ممکن است عواقب خطرناکی داشته باشد. در این زمان معمولا در منزل و خارج منزل، محیط کار و ... هر چیزی را که آماده مصرف بوده و سریع بتواند گرسنگی ما را برطرف کند، مصرف میکنیم، در حالی که معده ما گرسنه و خالی بوده و به دلیل عطشی که ...
گروه سلامت:یک متخصص تغذیه، خواستار حذف چیپس و پفک از سبد تنقلات کودکان شد.سهراب گلبن، محدود کردن دسترسی کودکان به تنقلات پرکالری برای کنترل وزن را مورد تاکید قرار داد و گفت: تنقلاتی مانند چیپس و پفک انرژی خیلی زیادی تولید میکنند و بسیار چاق کننده هستند، ولی حاوی مواد مورد نیاز رشد کودک مانند ویتامین...
گروه علمی: این روزها اینستاگرام را که باز کنی غیر ممکن است که تبلیغات مربوط به فست فودها را نبینی. صاحبان فست فودهایی که برای جلب مشتری شیوه تهیه ساندویچهایشان را به معرض دید میگذارند و از کیفیت و انباشتگی سوسیس و کالباس با پنیر فراوان لای نان سفید ساندویچی و وزن بالای ...
گروه علمی: پژوهشگران معتقدند مواد غذایی فرآوریشده و فوقفرآوری شده خطر ابتلا به نارساییهای قلبی را بیش از ۵۰ درصد افزایش میدهند.کارشناسانی از ایتالیا رژیم غذایی ۲۲ هزار نفر را در بازه زمانی هشت ساله بررسی کردند. آنان دریافتند که مصرف مواد غذایی فراوری شده باعث افرایش ۲۸ درصدی ...
گروه علمی:یک کارشناس تغذیه، با اشاره به اقدامات پیشگیری و مقابله با کرونا، بر تغذیه مناسب در این روزها تاکید کرد.آرزو چراغی، گفت: اولین فاکتور برای تقویت سیستم ایمنی بدن، خواب است و ما در شبانه روز باید بین ۶ تا ۸ ساعت خواب شبانه داشته باشیم.وی افزود: دومین عاملی که باعث تقویت سیستم ایمنی میشود،...
گروه علمی: محققان در بررسی جدید خود دریافتهاند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده منجر به تغییرات کروموزومی میشود که بدن را با سرعت بیشتری پیر میکند.به گزارش ایسنا، به نظر میرسد که اگر غذاهای فوق فرآوری شده بخوریم، ممکن است زودتر پیر شویم. یک مطالعه جدید از محققان دانشگاه "ناوارا"...
گروه علمی: نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، مصرف غذاهای فستفود مانند بعضی از داروها و مواد مخدر اعتیاد آور است و ترک آنها بدن را با واکنشهایی همانند ترک دخانیات رو به رو میکند.
گروه سلامت: محققان دانشگاهی با بررسی تعدادی از فستفودهای شهر تهران دریافتند که میزان «پراکسید» روغنهای در حال استفاده بیشتر این واحدها، بالاتر از حد مجاز است. این ماده باعث بروز بیماریهای مختلف از جمله تصلب شرایین و بیماریهای عروق کرونری قلب میشود.
گروه علمی: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که مصرف غذای سرخ کرده به ویژه در ایام نوروز باید محدود شود، به هموطنان توصیه کرد که غذاها را به صورت بخارپز، آب پز و تنوری طبخ کنند.
گروه جامعه: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانش آموزان ایرانی دو برابر حد مجاز فست فود و غذاهای آماده مصرف می کنند، به طور متوسط هر دانش آموز ایرانی هفته ای یکبار فست فود می خورد در حالی که حد مجاز آن حداکثر هر دو هفته یکبار است.